Lukumaraton: Yön valoisina hetkinä…

Lapsia nukuttaessa ja sen jälkeen ahmaisin vielä maratonin lopuksi Sari Luhtasen Murusia, josta jäi varsin sekava kuva. Kirjan esittelemä ruokablogien eroottisuus hämmensi, ja kerronnallinen erotiikka aiheutti syvää myötähäpeää. Mutta oikein nopealukuinen hupipläjäys maratonin lopuksi. Klokkaan 224 sivua Nigella Lawsonilla taitettua annipolvaa lukumaratonin lopuksi.

***

Lopullinen saldoni näyttää siten 619 sivua. Viimeksi olen näihin vuorokausilukumääriin päässyt AEL, aikana ennen lapsia. Mitä voimme tästä päätellä? Lasten kanssa hengailu on hauskempaa kuin lukeminen.

Valitettavasti muiden maratoonailu meni em. syystä myös enimmäkseen ohi. Ensi maratonille suunnitelmissa onkin lapsitekijöistä johtuvien tuotantohäiriöiden minimoiminen. Myöskään tutkimuskirjallisuutta ei kannata lukea, mikäli tähtää suuriin sivumääriin. Kisastudio kiittää ja päättää aamu-uintiin.

6 thoughts on “Lukumaraton: Yön valoisina hetkinä…

  1. Taika Post author

   Mulla on sellainen onnellinen tilanne, että on sekä näitä suoritusta vaikeuttavia että niitä helpottavia perhesyitä. Aviomies <3

   Reply
  1. Taika Post author

   Kiitos, Kirsi. Tää maratoneeraus on niin mun laji, mutta ei varmaankaan taipu ennen talvea uudelleen. Perhesyistä.

   Reply
 1. Reeta / Les! Lue!

  Rispektiä täältä! Itse en edes kokeilisi maratonia lapsen läsnäollessa, menisi vaan hermot, kummaltakin. Sitä paitsi luit kyllä monta sivua! Itse pääsin n. 850 sivuun, vaikka suoritin oman maratonini rauhallisessa yksinäisyydessä täysin ilman suloisia pieniä häiriötekijöitä.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *