3 thoughts on “Kirjakodot: Kallion kirjasto – Kallio library

 1. Elegia

  Kallion kirjasto on minulle tuttu vain ulkopuolelta, joten kiva kurkata sisälle. Teetkö näitä “kirjakotoja” enemmänkin? Minuu ainakin kiinnostaisi!. Itse yritän vihdoin joskus saada väännettyä kuvallisen jutun tästä omasta lähikirjastosta.

  Reply
  1. Taika

   Kyllä mä ajattelin, että tästä voisi tapa tulla. Jostain tästä blogista löytyy nätti kuva Mafran kirjastosta Portugalista. Käypäs muuten joutessasi (spekuloi hän) myös British Museumin kirjastossa (ja luonnontieteellisessä salongissa, sielläkin on paljon kirjoja…). Kotiseutumatkailukärpäsen iskiessä ehdotan Blenheimin palatsin (no joku niistä tönöistä) kirjastoa ja Oxfordin Ashmoleania. Cambridgessä ei ole mitään nähtävää, Oxford 4 teh win!

   Reply
 2. Reeta / Les! Lue!

  <3 Kallion kirjasto on itselleni yksi niitä kaikkein rakkaimpia! Vanha kaunis talo, jossa viereisen taidelukion oppilaat, kulttuuritädit ja väsyneet laitapuolen kulkijat vierailevat sulassa sovussa.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *