Arvonta: 2 lippua Helsingin kirjamessuille

Helsingin kirjamessutYleisön pyynnöstä toistan viimeviikkoisen arvonnan. Mutta uusilla lipuilla, Venla saa pitää voittamansa.

Jatkan kirjamessutunnelmien jakamista arpomalla yhdelle (1) onnelliselle voittajalle kaksi (2) lippua Helsingin kirjamessuille. Kirjamessut ovat 24.-27.10. 2013 ja sisältävät kirjoja, kirjailijoita, kääntäjiä, kirjaohjelmaa, ja muuta kirjallista sisältöä.

Tämän vuoden uutuus kirjamessuilla ovat Lukupiirit, joihin pitää ilmoittautua etukäteen (täällä) ja joissa hengaa myös kirjabloggaajia (1 kpl per lukupiiri). Itse hengaan sunnuntaina Panu Rajalan teoksen Lavatähti ja kirjamies -lukupiirissä klo 16.00 alkaen. Blogiarvio kyseisestä rakkauskertomuksesta on jo ajastettu paljastumaan lukupiirin alkusekunnilla, jotta lukupiireily epäilemättä charmantteine kirjailijoineen ei pääse arviota korruptoimaan.

Arvonta suoritetaan perjantaina 18.10. ja ilmoittautua voi tämän postauksen kommentteihin. Otan voittajaan yhteyttä sähköpostitse ja liput postitan heti voittajan osoitteen selvittyä. Onnea arvontaan!

26 thoughts on “Arvonta: 2 lippua Helsingin kirjamessuille

  1. Ilona Nikkinen

    Junaliput on jo Pasilaan, mutta messuliput puuttuu….
    Lukupiirit on mahtavia!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *