Helsingin kirjamessut: Saalis

Helsingin kirjamessuilta kannoin kotiin kolmenlaista saalista. Korruptiokirjoja (WSOY, Tammi, Like, Into) ja antikvariaattiostoksia, sekä neljä messutarjoushintaista lahjakirjaa (joita en varmuuden välttämiseksi voi tässä paljastaa).

HUOM. Korruptiokirjakuvasta puuttuu Miina Supisen Säde, koska jaoin messukorruptiosupisen eteenpäin toiselle kirjabloggaajalle. Myös oma kirjajulkkarikorruptiokappaleeni on tällä hetkellä lainassa, mutta kantta ja sisältöä voi ihailla täällä.

Helsingin kirjamessut korruptiokirjat

Helsingin kirjamessut antikvariaattikirjat

Helsingin kirjamessut antikvariaattikirjat 2

Helsingin kirjamessut antikvariaattikirjat 3

Kaksi keskeistä juttua kuitenkin puuttuu juuri nyt: ensinnäkin kaikkien näiden lukemiseen tarvittava aika ja toisekseen kaikkien näiden säilyttämiseen tarvittava hyllytila. Ajattelinkin toivoa pyytää vaatia joulupukilta aikakoneen ja päättymättömän kirjahyllyn.

4 thoughts on “Helsingin kirjamessut: Saalis

 1. fii

  Nokkosvallankumous! Olen koettanut säästellä sitä gradunvalmistumispalkintolukemiseksi, mutta voi mennä vaikeaksi nyt kun kävin messuilla kuuntelemassa yhden haastattelun ja yhden paneelin aiheesta ja olen vaan ihan liian utelias.

  Saat Säteesi takaisin tiistaina, jos vain suinkin muistan.

  Reply
 2. Maria

  Saitko arvostelukappaleet Kirjamessuilta heti mukaasi? Minä en saanut yhdeltäkään kustantamolta arvostelukappaleita Messuilta suoraan mukaani, vaikka yritin pyytää. Olen viimeksi pyytänyt kirjoista arvostelukappaleita kymmenisen vuotta sitten, kun kirjoitin säännöllisesti kirja-arvioita erääseen opiskelijalehteen. Siihen aikaan Helsingin Kirjamessut olivat todella kätevä tapa kerätä pino arvostelukappaleita, joten yllätyin aika paljon, kun se ei nykyään toiminutkaan samalla tavalla.

  Reply
  1. Taika Post author

   Arvostelukappaleet sain kirjailijatilaisuuksissa monien muiden kirjabloggaajien tavoin. Luulen, että kustantamoissa on tässä(kin) suhteessa muutettu käytäntöjä viimeisen kymmenen vuoden aikana, sillä joskus aiempina vuosina olen myös saanut arvostelukappaleita ihan messuständeiltä mukaani.

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *