Kirjaläppää: Spefiläppää!

Maanmainio kirjallisuusmakasiiniohjelma KultTV pyysi tekemään itsestään julkisesti pellen parodian merkeissä. Mitäpä tällaiseen ehdotukseen voi todeta? Spoof!

Oma välitön vastaukseni oli, että SpefiTV:tä onkin kaivattu jo pidemmän aikaa. Kun sain kaveriksi Kujerruksia-blogin Linnean noin 0,3 sek lähtisiksäämunkaa-pyynnön esitettyäni, loppu onkin vaihtoehtohistoriaa.

Historiallinen ensimmäinen SpefiTV, olkaa hyvä. Ajankohtaista spefiläppää tragikoomisella ihmiskokeella ryyditettynä.

SpefiTV #1

Vähintään 120 000 SHU:n lämpöinen kiitos Linnealle ansiokkaasta täysivaltaisesta heittäytymisestä tähän(kin) älyvapaaseen nerokkaaseen kirjaproggisideaani. Yhtä lämmin kiitos Tuomakselle erittäin pätevästä teknisestä tuesta! Tämä on ensimmäinen ällistyttävistä kirjallisuusproggiksistani, joka näki päivänvalon. Huraa! Linnean bloggaus löytyy täältähttp://pigeonnaire.blogspot.com/2014/07/spefitv-on-taalla.html.

p.s. Hävettää myöntää, että Suomen Eusistokraattisessa Tasavallassa on edes yksi todella, todella fiksu laki.  (spoiler alert!) Agent K, ei koskaan enää.

19 thoughts on “Kirjaläppää: Spefiläppää!

 1. Mika Paakkanen

  Hieno ja kiva tv-esitys! Btw, Sama kirja oli myös minulla ennen kisoja lukemisena :)

  Reply
   1. Taika Post author

    Taikalla todellakin oli habanero. Voin vakuuttaa, että chilityöpaja jatkui ja jatkui ja jatkui kameran sammuttamisen jälkeen.

 2. Katja Leino

  Gummerus kuittaa vastauksen yhteen upean videonne esittämään kysymykseen. Monien naislukijoiden(kin) harmistukseksi Hannu Rajaniemi esiintyy tänä vuonna Helsingin kirjamessuilla ainoastaan virtuaalivieraana. Toiveissa oli ihan reaalinen visiitti, mutta tämä järjestyi tällä kertaa. Mahdollisuudet nimikirjoituksen suhteen ovat siis tällä kertaa hieman rajoitetummat.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *