Kirjaläppää: Intiaaninimi Taipuu-painostuksen-alla

KirjahyllyKirjabloggaajasta ei selvästikään ole sisustussuunnittelijaksi. Viimeviikkoinen innovaatio lainalaatikkokirjansäilytysratkaisusta osoittautui toimivaksi lähinnä edellisessä asunnossa. Nykyisessä päädyin vanhanaikaisesti varasto-Lundioihin, koska seinä sattui olemaan kätevästi Lundioilla jaollinen. 42 hyllymetriä ja risat näyttäisi paikalliseen kirjahyllyyn mahtuvan.

Eikä varmaan kestä kuin hetken, ennen kuin nämä on saatu järjesteltyä hyväksi havaitulla, lapsiperheeseenkin sopivalla metodilla. Nimittäin värin mukaan seuraaviin kategorioihin: spefi-, tieto- lasten- ja muut teokset. Lastenkirjahyllyt sopivan alas, eikä ole niin justiinsa, että säilyykö värijärjestys. Värikoodaus mahdollistaa sen, että vaikka setti menisi useiden käyttäjien takia muuten sekaisin, värin avulla on helppo lähteä arvailemaan, missä karkulainen mahtaa piilostella.

Tein hyllyttäessäni myös yllättävän havainnon. Nimittäin on mahdollista keljuuntua kirjahyllyjen täyttämiseen. Tällainen epäuskottava tapaus kävi noin 35. metrin kohdalla. Se meni ohi kupillisella teetä, joten on täysin mahdollista, että kyseessä oli joku fysiologinen ongelma.

 

One thought on “Kirjaläppää: Intiaaninimi Taipuu-painostuksen-alla

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *