Kirjaläppää: kirjasisustuksessa kuuminta nyt

Kirjahyllyt ovat poissa muodista. Ne keräävät pölyä. Näyttävät tyylittömiltä värisotkuilta. Niistä ei löydä kuitenkaan mitään luettavaa. Jos nyt kellään mitään aikaa lukemiseen ole, paitsi lapsilla, työttömillä, kotoilijoilla ja muilla yhteiskuntamme lusmuilla.

Esittelenkin tässä värimaailmaltaan yhteinäisen ja tyylikkään vaihtoehdon kirjahyllyille. Enää ei tarvitse ihmisen pilata avaraa olohuonettaan varastomaiseksi Lundioilla. Ei.

Kirjalaatikot

 

8 thoughts on “Kirjaläppää: kirjasisustuksessa kuuminta nyt

  1. Taika Post author

   Kyllä ymmärtääkseni saa. Turkoosinvihreitä on ainakin näkynyt. Näppärämpi saisikin aikaan puna-vihersokeita hämäävän shakkilautaefektin.

   Reply
  1. Taika Post author

   Ehdottomasti olen sitä mieltä, että punainen sopii kirjoihin aina. Vaaran, erotiikan ja intohimojen verevä väri, joka mainitaan monien klassikoiden nimekkeissä. Eli kannattaa tähän punaiseen satsata, se ei jää yhden kauden tähdenlennoksi.

   Reply
 1. Tuija / Pikkurilli

  Saisko yhtenäistä tyyliä myös banaanilaatikoilla? Tulisi myös halvaksi, kun ei tarvi maksaa vuokraa Niemelle muovibokseista 😉

  Reply
  1. Taika Post author

   Totta. Sellainen iloinen ja värikäs eksoottinen safarisisustus tulisi niillä. Paitsi jos on todella monta metriä kirjoja, niin voi olla vähän hankala haalia riittävästi banaanilaatikoita, ainakaan tiukalla aikataululla.

   Reply
 2. Tuija / Pikkurilli

  Oivallus: mustavalkoisen sisustustyylin ystäville näppärä ja ennenkaikkea tyylikäs ratkaisu kirjojen säilytykseen on tunkea kaikki kirjat mustiin jätesäkkeihin ja jättää lojumaan olohuoneen seinustoille. Tällöin mustat säkit muodostavat mielenkiintoisen kontrastin vitivalkoisten seinien kanssa 😉

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *