Kirjasähkeet: En kestä ilman #book

En kestä ilman #book

Maailmassa on lapsi, joka tinttaa heti kun kirja loppuu. Ja mehän kaikki tiedämme, miltä se tuntuu. Uutta putkeen vaan, sillä se lähtee millä tulikin. via Boredpanda.

Markkinointiheebon kesäkirjatyöpaja

Joulupukin joululahjatyöpaja on saanut vakavan kilpailijan Markkinointiheebon kesäkirjatyöpajasta, kirjoittaa Hesarin Suvi Ahola. Kirjasfäärin saamat tiedot meiltä ja maailmalta vahvistavat, että Hawkinsin “Nainen junassa” ja Doerrin “Kaikki se valo…” ovat roikkuneet epäilyttävän kauan kirjakauppojen paraatihyllyillä ja ikkunoissa. Markkinointiheeboa ei tavoitettu kommentoimaan tapahtunutta.

Kirjasammossa nyt myös elävää kuvaa

YLE:n elävä arkisto ja Kirjasampo ovat heittäytyneet yhteistyöhön kirjasivistyksen merkeissä. Niinpä Kirjasammosta löytyy nyt YLE:n elävää ääntä ja kuvaa kirjailija- ja kirjaesittelyjen lomassa. Katso lista täältä!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *